Skip to content
Lukk meny
Kontakt oss
Kundestøtte
Kontakt oss
Kundestøtte
shutterstock_2299269095

Vil du styrke det norske helsetilbudet?

Vi søker nye kolleger som har lyst til å bidra til at enda flere får tilgang til digitale løsninger som styrker helsetilbudet. E-helse er en bransje i sterk vekst, og nå søker vi flere flinke folk som har lyst til å bli med på denne reisen!

brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash-1024x683

I Tellu får du bidra til utviklingen av et selskap som er i en veldig spennende fase. Vi har ambisjoner om å vokse, og skal ta markedsandeler i både Norge, Norden og Europa. Vi er allerede godt etablert med sterke kunder og partnere, og utviklingen av markedet- og teknologiske løsninger skjer i en rekordfart. Dette er bare starten på en ekstremt spennende reise!

Tellu består av et sterkt fagmiljø kjennetegnet av takhøyde, frihet under ansvar, humor og medmenneskelighet. Hos oss er det gode muligheter for personlig- og faglig utvikling, samtidig som vi ser frem til å lære av deg og dine erfaringer! Vi jobber hele tiden for at offentlige helseinstitusjoner skal få bedre tjenester og løsninger. Vi tror våre digitale løsninger kan være med på å effektivisere og transformere helsesektoren! Dersom du ønsker en meningsfylt jobb hvor du virkelig er med på å gjøre en forskjell, kan Tellu være selskapet for deg.

tellu-icon-screen

Product Manager TelluCare e-health Platform

Vil du skape morgendagens digitale helsetjenester for pasienter og helsepersonell? Er du en innovativ produktsjef som ønsker å bidra til å skape fremtidens digitale helseprodukter? Brenner du for skjæringspunktet mellom helse og teknologi? Og trives du i skjæringspunktet mellom virksomhet og Digitalisering av arbeidsflyter?

tellu-icon-people

Full stack software developer Platform

Vil du skape morgendagens digitale helsetjenester 
Vi leter etter en dyktig og erfaren Full stack developer / utvikler som ønsker å bidra med å utvikle Tellus plattform for velferdsteknologi. Du blir en del av et dyktig team der humør, kvalitet og tillit går hånd i hånd.

tellu-icon-people

Senior Säljare – Tellu Sverige

Är du en driven och passionerad säljare med erfarenhet av både direktförsäljning till kund och att sälja via partners? Vill du ta ansvar för att vårt tjänsteutbud växer och förbättras? Vill du vara med och förändra kommunala verksamheter genom att erbjuda innovativa välfärdsteknologiska lösningar?

tellu-arrow-right

Åpen søknad

Tellu er i stadig endring, og vi er derfor stadig på utkikk etter flinke kolleger som ønsker å bidra til en betydelig forskjell for pasienter og helsepersonell gjennom innovative og digitale helsetjenester. Hos oss jobber vi blant annet med programvareutvikling, UX-design, salg, anbudsprosesser og kunderådgivning. Ta gjerne en titt på nettsidene for å lære mer om oss, og send en åpen søknad med CV og noen setninger om hva som gir deg energi og hvordan du og Tellu kan passe bra sammen.