Skip to content
Lukk meny
Kontakt oss
Kundeportal ️
Kontakt oss
Kundeportal ️
Sykehus2

Tellucare kontinuerlig tilsyn

Tellucare kontinuerlig tilsyn forenkler hverdagen til helsepersonell og er kostnadsbesparende for kommunen – uten å gå på bekostning av tjenestemottakerens sikkerhet.  

Hva er kontinuerlig tilsyn? 

Kontinuerlig tilsyn med 1:1-bemanning er uten tvil en svært ressurs- og tidkrevende tjeneste. Tjenestemottakeren har ofte et sammensatt behov som krever kontinuerlig oppfølging til enhver tid på døgnet. Her kan det oppstå akutt forverring i helsetilstanden som krever umiddelbar respons og bistand. 

 

I dag løses dette behovet ofte med 1:1-bemanning som er kostnadskrevende og kan oppleves inngripende for mange. Som oftest utføres tilsynet på nattestid, hvilket påvirker både søvnen og privatlivet til brukeren, og tar opp all kapasitet til helsepersonellet. Som en løsning på denne utfordringen har vi utviklet Tellucare kontinuerlig tilsyn 

Fordeler:

  • mulighet til å utføre tilsyn på opptil åtte tjenestemottakere samtidig
  • høykvalitets bilde og video med zoom-funksjon
  • trygt og sikkert – ingen data lagres
  • frigir tid og ressurser
  • reduserte kostnader
  • enkelt og brukervennlig

Ønsker du å lære mer om denne tjenesten? Klikk nedenfor for å ta en uforpliktende prat med en av våre ansatte. 

CTA-Uforpliktende prat tellucare kontinuerlig tilsyn

 

Hvordan fungerer det?

Tellucare kontinuerlig tilsyn sørger for at helsepersonellet kan fortsette å yte trygg, effektiv og tilpasset omsorg, uten den samme fysiske tilstedeværelsen. Ved hjelp av førsteklasses kameraer og mikrofoner kan man utføre tilsyn på én eller flere brukere samtidig, uten å måtte være fysisk til stede i rommet. Tjenesten oppdager endringer i helsetilstanden til brukerne tidlig, og reduserer risikoen for uventede hendelser. Kameraet kan zoome inn for å avdekke eventuelle anfall eller hendelser, og mikrofonen vil plukke opp endring i brukerens pustemønster.

Trygt og sikkert med krypterte løsninger

Kameravisningene er kryptert, og ingen data lagres, noe som sikrer kontinuerlig omsorg samtidig som personvernet ivaretas. I tillegg kan man foreta åtte tilsyn samtidig, hvilket gjør det spesielt praktisk til bruk i bofellesskap og avlastningsboliger.  

 

Denne løsningen sørger for å ivareta tjenestemottakeren på en trygg og effektiv måte, uten den inngripen som kontinuerlig fysisk tilstedeværelse kan oppleves som. Tjenesten frigir både tid og ressurser som ellers ville vært låst til fysisk tilstedeværelse.  

Ulike brukergrupper

Kontinuerlig tilsyn er spesielt godt egnet for tjenestemottakere med kognitive utfordringer, utviklingshemninger, psykiske helseproblemer, eller en historie med rusmisbruk som trenger nøye kontinuerlig tilsyn. Løsningen passer også spesielt godt for tjenestemottakere i kritisk tilstand eller med alvorlige diagnoser, eksempelvis epilepsi. 

Hva synes kundene våre?

Vi har full forståelse for at man gjerne vil høre fra brukerne direkte for å bli forsikret om at tjenesten faktisk har verdi.

Klikk her for å lese vårt intervju med Halden kommune, og få et innblikk i hvordan deres hverdag har endret seg etter innføringen av Tellucare Kontinuerlig tilsyn.

Halden kommune